Viering zondag 7 maart

De streaming van de Eucharistieviering van 7 maart vindt plaats vanuit het Noorddamcentrum in Bovenkerk. Voorgangers zijn pastoor-deken Ambro Bakker s.m.a. en pastor Dea Broersen, met cantores van Voces Volantes en pianist/organist Chris Bossano voor de muzikale en vocale begeleiding. De viering begint om 10.30 uur en is op de computer of tablet te volgen door rechtstreeks op deze link te klikken.

Voor het liturgieboekje, klik hier. Alle informatie over de collectie vindt u hier.

Tijdens de Vastentijd van 17 februari t/m 5 april vraagt de MOWA extra aandacht voor het imkerproject in Nepal: leerlingen van groep 8 leren zelf een bijenkast te bouwen, het bijenvolk te beheren en de honing hiervan te oogsten en te verkopen. Met de opbrengst worden meer kinderen gesponsord om naar school te kunnen. Uitgebreide informatie over dit project en andere gegevens,  inclusief een QR code, zijn achterin in het collectestuk opgenomen.

Hartelijke groet,
Eugène Brussee