Viering zondag 28 februari

De gestreamde viering van komende zondag, 28 februari, tweede zondag van de Veertigdagentijd heeft als thema 'Gedaanteverandering op de berg Tabor' en komt vanuit de Augustinuskerk, waar pastoor-deken Ambro Bakker s.m.a. in zal voorgaan. Vocale en muzikale begeleiding wordt verzorgd door cantores van het Latijns Parochiekoor Cantemus Dominum o.l.v. organist Chris Bossano. De viering begint om 10.30 uur en is op de computer of tablet te volgen door rechtstreeks op deze link te klikken

Voor het liturgieboekje, klik hier. Alle informatie over de collectie vindt u hier.
Tijdens de Vastentijd van 17 februari t/m 5 april vraagt de MOWA extra aandacht voor het imkerproject in Nepal: leerlingen van groep 8 leren zelf een bijenkast te bouwen, het bijenvolk te beheren en de honing hiervan te oogsten en te verkopen. Met de opbrengst worden meer kinderen gesponsord om naar school te kunnen. Uitgebreide informatie over dit project en andere gegevens,  inclusief een QR code, zijn achterin in het collectestuk opgenomen.

Een mooie zondag.

Hartelijke groet,