Viering 14 februari

Komende zondag is die livestream vanuit Ouderkerk in de vorm van een gezinsviering met als thema 'Liefde zet je in beweging'. Het is helaas niet mogelijk u voor deze viering op te geven omdat die al vol zit. Voorgangers zijn pastoor-deken Eugène Jongerden, pastor-diaken Eugène Brussee en pastor Dea Broersen. Jeugdkoor Urbanissimo verzorgt de vocale ondersteuning. De viering begint om 10.30 uur en is op de PC of tablet te volgen door direct op deze link te klikken. Voor het liturgieboekje, klik hier. Alle informatie over de collectie vindt u hier.

Op Aswoensdag 17 februari is er om 19.30 uur een viering in de St. Urbanuskerk met als voorgangers: pastor Eugène Brussee en dominee Benedikte L. Bos. Wilt u zich hiervoor opgeven?
Dat kan het beste op woensdag- of donderdagochtend tussen 9.00 uur en 12.00 uur op telefoonnummer (020) 4961320 of via e email: urbanusparochie@xs4all.nl

Hartelijke groet,
Pastor Eugène Brussee