Hélène van Huizen overleden

Met pijn in het hart laat ik u weten dat Helene van Huizen afgelopen vrijdag 8 januari is overleden op 55-jarige leeftijd. Vrijdag 15 januari zal er in besloten kring een afscheidsviering zijn vanuit haar St. Urbanuskerk.

Helene is jarenlang actief lid geweest van het parochiebestuur van de St. Urbanuskerk in Ouderkerk en na de fusie met de parochie RK Amstelland werd ze voorzitter van de Locatieraad. Ze heeft daarnaast ook vele jaren de bezoekgroep geleid en is actief lid geweest van de plaatselijke PCI.

Bovendien heeft ze veel gedaan voor het behoud van de St. Urbanuskerk en voor zoveel meer zaken binnen onze geloofsgemeenschap. Met dankbaarheid voor alles wat ze betekent heeft voor onze kerk en parochie en voor wie ze was zullen we haar blijven herinneren.

Pastor Eugène Brussee