Viering 3 januari

In Ouderkerk zullen pastor van Tillo en ikzelf voorgaan in de Eucharistieviering van 10.00 uur met zang van leden van het Caeciliakoor. Er zal tijdens die viering ook een meisje van 10 gedoopt worden. Er is nog plek maar geef u a.u.b. op voor de viering zodat we niet over de 30 personen heen gaan. Dat kan het beste op woensdagochtend tussen 9.00 uur en 12.00 uur op telefoonnummer (020) 4961320 of via e email: urbanusparochie@xs4all.nl.

De parochie RK Amstelland viert ook online Driekoningen vanuit het Noorddamcentrum in Bovenkerk. Het thema is dan ook "Zij kwamen van ver!". Voorgangers zijn pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor Dea Broersen, met medewerking van cantores van Voces Volantes onder begeleiding van Chris Bossano. Aanvang is 10.30 uur. De viering is op de PC of tablet te volgen door direct op deze link te klikken. Het liturgieboekje kunt u downloaden door op deze link te klikken.
De collecte-informatie kunt via deze link inzien.

Een goede en fijne jaarwisseling gewenst.
Moge het jaar 2021 ons veel goeds brengen en hopelijk de mogelijkheid om het Corona virus definitief achter ons te laten!

Dat alles onder de zegen van Boven.

Hartelijke groet

Eugène Brussee