Vieringen Kerst 2020

Op 24 december wordt er om 19 uur vanuit de St. Urbanuskerk in Ouderkerk een gezinsviering uitgezonden, waarbij pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor-diaken Eugène Brussee voorgaan met medewerking van jeugdkoor Urbanissimo. Ria de Bruijn zal dit begeleiden en de muzikale bijdrage komt van Jeffrey de Bruijn en Marcel van der Velde.
Deze viering is op PC of tablet te volgen door rechtstreeks op deze link te klikken
​Het liturgieboekje kunt u hier downloaden.
Op 24 december om 21 uur gaan pastoor-deken Ambro Bakker s.m.a., pastoor-deken Eugène Jongerden en pastor Dea Broersen voor in de centrale nachtmis vanuit de Augustinuskerk. De muzikale en vocale ondersteuning wordt verzorgd door leden van de liturgische zanggroep Tolle Lege onder leiding van Marlies van 't Hoff-Hattink, met Nicolette Klerks op de piano.

Voor het direct volgen van deze viering klikt men op deze link:

​Het liturgieboekje van deze mis kunt u hier downloaden

De collecte van de Nachtmis is bestemd voor de Caritas Amstelland, Klik hier voor alle informatie over deze collecte. Daar staat ook alle andere informatie in vermeld.

Voor de kerstdagen daarna:
We vieren drie dagen achter elkaar Kerstmis: op 25, 26 en 27 december zal er een viering zijn om 10.00 uur.

Op 25 en 26 december zullen dezelfde lezingen gelezen worden.

Per viering kunnen 30 personen aanwezig zijn.

Daarom de vraag om u voor één van die drie vieringen op te geven.

25 december: voorgangers pastor Adolfs en pastor Brussee met zang van leden van het Caeciliakoor

26 december: voorgangers pastor Van Tillo en pastor Brussee met zang van leden van het koor Elckerlyc

27 december: voorganger pastor van Tillo met zang van leden van het koor Elckerlyc

Op 25 december is onze St. Urbanuskerk open van 14.00 uur tot 16.00 uur. Er zal dan ook muziek te horen zijn in de kerk.

Ik wens ieder van jullie alvast een Zalig Kerstmis toe.

Dat het Licht van Kerstmis is ieders huis mag schijnen

Hartelijke groet