Viering zondag 20 dec

De viering van deze vierde zondag van de Advent zal komende zondag ook via de live stream worden uitgezonden vanuit onze St. Urbanus in Ouderkerk. De viering start daarom om 10.30 uur.
Voorgangers zijn pastor G. van Tillo en pastor Dea Broersen. De vocale en muzikale ondersteuning wordt verzorgd door de Gregoriaanse zanggroep De Duif onder leiding van Franz Straatman en met Johan Vos op het orgel. De viering is op de PC of tablet te volgen door op deze link te klikken:

Het liturgieboekje kunt u hier downloadenDe collecte-informatie kunt u hier downloaden.

Let op: de gehele Adventsperiode bestaat de mogelijkheid om extra te doneren voor het project van de MOWA, bestemd voor het project Hart4onderwijsNepal, een project om kinderen in Nepal van schoolspullen en lunchmaaltijden te voorzien. Meer informatie (oa een leuk filmpje) op de diverse websites en achterin het liturgieboekje; in de bijlage ook een aparte QR code voor deze collecte. Bij de voorbeden is in deze periode ook telkens een gebed hiervoor.

Hieronder ook aandacht voor de viering rond Kerst:

We vieren drie dagen achter elkaar Kerstmis: op 25, 26 en 27 december zal er een viering zijn om 10.00 uur. Op 25 en 26 december zullen dezelfde lezingen gelezen worden. Per viering kunnen 30 personen aanwezig zijn. Daarom de vraag om u voor één van die drie vieringen op te geven.

25 december: voorgangers pastor Adolfs en pastor Brussee met zang van leden van het Caeciliakoor

26 december: voorgangers pastor Van Tillo en pastor Brussee met zang van leden van het koor Elckerlyc

27 december: voorganger pastor van Tillo met zang van leden van het koor Elckerlyc

Op Kerstavond zal er om 19.00 uur (gezinsviering) en om 21.00 uur (nachtmis) een livestream te zien zijn (zonder publiek)