Viering zondag 6 september

Op zondag 6 september is er in de St. Urbanus Ouderkerk een gezinsviering met medewerking van (leden van) het jeugdkoor Urbanissimo o.l.v. Ria de Bruijn en Leoni Sitvast. Voorgangers in deze viering zijn pastoor Eugène Jongerden, pastor Eugène Brussee en pastor Dea Broersen, en als thema is gekozen: 'Samen in Zijn Naam'. Jeffrey de Bruijn en Jens Friso van Velzen verzorgen de muzikale ondersteuning. De viering begint om 10 uur. Wie de viering via de computer of tablet wil volgen gaat eerst naar de website van RK Amstelland: www.rkamstelland.nl en klikt daar op de homepage op de rechtstreekse link naar het you tube account van de parochie. Daarmee kunt u de viering live volgen en ook later terugkijken. Via deze link kunt u het liturgieboekje downloaden. Wie aan de viering zelf wil deelnemen in de kerk, wordt gevraagd zich op te geven bij de pastorie via het nummer 4961320.