Welkom in de St.Urbanus

Vanaf zondag 5 juli is het na lange tijd weer mogelijk om te vieren op zondagochtend 10.00 uur in onze St. Urbanuskerk. Anders dan in andere kerken willen we in Ouderkerk iedereen de gelegenheid geven te komen in de verwachting dat we iedereen een zitplaats kunnen aanbieden (met anderhalve meter afstand).
Er kunnen 70 mensen in onze kerk, dus dat zou moeten lukken. Er gelden wel een aantal richtlijnen bij binnenkomst die u ter plekke ook te horen krijgen.
Ook zal uw naam worden genoteerd bij binnenkomst omdat dit van overheidswege uit verplicht is. Kom daarom op tijd! Vindt u het toch prettiger om een digitale viering te volgen in plaats fysiek naar de kerk te komen dan kan dat in de maand juli door op RTV Amstelveen de viering te volgen.

Met vriendelijke groet,
Pastor Eugène Brussee