Rabo Clubsupport-actie

Rabo Clubsupport-actie:  Stem op Stichting Vollebregt Orgel

Binnenkort gaat de RABO Clubsupport-actie weer van start. Als coöperatieve bank geeft RABO een deel van de winst aan lokale stichtingen en verenigingen. Om onderhoud van het orgel mogelijk te maken en om de luchtijd- en zondagmiddagconcerten in de St. Urbanuskerk in Ouderkerk te kunnen blijven houden, is alle financiële steun welkom. Dit jaar willen wij een beroep op u doen om ons daarbij te helpen. Wat kunt u doen? Als u lid bent van de Rabobank Amstel en Vecht kunt u vanaf 27 september t/m 11 oktober 2019 uw stem uitbrengen op de Stichting Vollebregt Orgel. Bankiert u wel bij de Rabobank maar bent u nog geen lid? Wordt eerst lid op website www.rabo-clubsupport.nl/amstel-en-vecht/lid-worden en breng daarna uw stem uit. U krijgt van RABO vijf stemmen. U mag er maximaal twee aan de Stichting Vollebregt Orgel geven. Met uw hulp kunnen we zo doorgaan met het organiseren van de concerten en het orgel in goede conditie houden.