Feestelijke lunch en High Tea

Omschrijving van het fotoalbum:

Woensdag, 15 februari,  ging  ’t Kwetternest ‘on Tour’ langs het Dienstencentrum waar de ouderen een lunch kregen aangeboden en naar Zorgcentrum Theresia waar de bewoners een High Tea te wachten stond. Beide aangeboden door de Sint Urbanusparochie vanwege het 150 jubileum van onze kerk. Het was een prachtig feest, de ouderen genoten van alle lekkernijen en het prachtige gezang. Vol enthousiasme zongen de kinderen liedjes van vrede, was er plek voor solo’s en dansjes. Dit alles onder begeleiding van Laurens de Boer.

Langs deze weg willen we de kinderen en de vrijwilligers bedanken voor alle hulp en inzet, en voor de eigengemaakte lekkernijen voor de High Tea. We willen ook de mensen van het Dienstencentrum en van Zorgcentrum Theresia bedanken voor hun enthousiasme en medewerking. Tevens onze dank aan Bakkerij Out voor de heerlijke broodjes en Slagerij Stronkhorst voor de smakelijke soep bij de lunch. Zonder al jullie inzet was het niet zo’n mooi feestje geweest en was de dag niet compleet.

De foto's zijn gemaakt door Yvette Saan.

Klik op een foto en bekijk het album in groot formaat:
Datum evenement:
woensdag, 15 februari, 2017