Welkom op de website van de St. Urbanus parochie Ouderkerk a.d. Amstel

Contactadres: Ronde Hoep Oost 31, 1191 KC Ouderkerk a/d Amstel, Tel. 020-4961320 >locatie op kaart<

Nieuwsberichten:

Urbanus Kerstconcert 2018

Op zondag 16 december (15.30 uur) wordt het kerstconcert in de St. Urbanuskerk gegeven door de Vocal Group BANT. Op het programma staan werken van Ariel Ramírez: de Misa Criolla, Navidad Nuestra en delen uit de Misa por la Paz y la Justicia. De Vocal Group BANT staat onder leiding van Ronald Becker. De solopartijen zullen worden gezongen door Adriana Kegley.

Voor meer informatie, zie de concertpagina.

Meditatieavonden december 2018

Iedere woensdagavond organiseert de werkgroep Vacare meditatiesessie's die afwisselend plaatsvinden in de St. Urbanuskerk en de Amstelkerk. In november zijn er sessie's op:

- Woensdagavond    5 december 2018
- Woensdagavond  12 december 2018
- Woensdagavond  19 december 2018
- Woensdagavond  26 december 2018

Plaats: Amstelkerk, Kerkstraat 11, 1191 JB Ouderkerk aan de Amstel. Tijd: 20:00 - 20:45 uur (inloop vanaf 19.45 uur).
Het programma-overzicht vindt u hier.

PCI Ouderkerk & Caritas Amstelland samen

Vanaf januari 2019, als de parochie van Ouderkerk samengaat met RK Amstelland, zal ook de PCI van Ouderkerk samengaan met Caritas Amstelland. Gelukkig zullen de diaconale activiteiten en acties vanuit Ouderkerk onverminderd doorgaan. Die zullen worden uitgevoerd door een te vormen werkgroep. Vanaf januari 2019 willen we starten met een Caritas werkgroep in Ouderkerk. Hiervoor zijn nieuwe leden zeer welkom.
Lees in dit overzicht wat u kunt betekenen als vrijwilliger voor onze gemeenschap.

Meditatieavonden november 2018

- Woensdagavond   7 november 2018
- Woensdagavond  14 november 2018
- Woensdagavond  21 november 2018
- Woensdagavond  28 november 2018

Plaats: Amstelkerk, Kerkstraat 11, 1191 JB Ouderkerk aan de Amstel. Tijd: 20:00 - 20:45 uur (inloop vanaf 19.45 uur).
Het programma-overzicht vindt u hier.

Harmonie Orkest Amstelveen in St. Urbanus

Op zaterdagavond 17 november vindt er een concertspektakel plaats in de St. Urbanuskerk. Het concert staat in het teken van de romantiek. Vanaf 19:30 bent u van harte uitgenodigd in de St. Urbanuskerk te Ouderkerk aan de Amstel.
Vier jonge musici staan tijdens dit concert in de schijnwerpers met prachtige solopartijen.
Voor meer infomatie kunt u terecht op deze link.
Klik hier voor de flyer en het programma.
De kosten bedragen € 15,- per persoon inclusief een consumptie in de pauze.

Halloween zaterdag 3 november 2018

Wie durft het aan?
​Op zaterdag 3 november is er in de Augustinuskerk een Halloweenfeest en griezeltocht door verborgen ruimtes van de kerk…..
Iedereen tussen de 11 en 23 jaar die dapper genoeg is om mee te doen is welkom! En de toegang is geheel gratis. Vanaf 18:01 uur beginnen we met een monsterlijke maaltijd om ons voor te bereiden op een griezelige kerkdienst om 19:00 uur, vanaf 20:02 uur barst een verschrikkelijk feest los en kunnen zij die dapper genoeg zijn een poging wagen de griezeltocht te doorstaan….