Welkom op de website van de St. Urbanus geloofsgemeenschap

Contactadres: Rondehoep Oost 31, 1191 KC Ouderkerk a/d Amstel, Tel. 020-4961320 >locatie op kaart<

Nieuwsberichten:

Welkom in de St.Urbanus

Vanaf zondag 5 juli is het na lange tijd weer mogelijk om te vieren op zondagochtend 10.00 uur in onze St. Urbanuskerk. Anders dan in andere kerken willen we in Ouderkerk iedereen de gelegenheid geven te komen in de verwachting dat we iedereen een zitplaats kunnen aanbieden (met anderhalve meter afstand).
Er kunnen 70 mensen in onze kerk, dus dat zou moeten lukken. Er gelden wel een aantal richtlijnen bij binnenkomst die u ter plekke ook te horen krijgen.
Lees meer . . . . . (of download hier het aanvullende nieuws)

Oecumenische viering 28 juni

Naast de viering in de St. Urbanuskerk in Bovenkerk is er komende zondag 28 juni ook een oecumenische viering vanuit de Amstelkerk waarin dominee Bos en pastor Brussee samen voorgaan.
Elk jaar is er voor de zomer een gezamenlijke viering van beide kerken om het werk- en schooljaar samen af te sluiten. Dit jaar dus digitaal.
De viering is op internet te zien via de link: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/11224 (invullen Amstelkerk).

Viering zondag 28 juni

Aanstaande zondag 28 juni wordt de eucharistieviering voor onze parochie uitgezonden vanuit de St. Urbanuskerk in Bovenkerk.. De vierng wordt wederom uitgezonden via RTV-Amstelveen en de eerder vermelde online kanalen.
Het liturgieboekje voor deze viering kunt u hier downloaden.
Uw collectebijdrage kunt u overmaken op rekeningnummer NL61 RABO 0351 8018 55 onder vermelding van de datum van de viering. Lees hier alles over de digitale collecte.

Viering zondag 21 juni

Aanstaande zondag 21 juni wordt de eucharistieviering voor onze parochie uitgezonden vanuit de . Augustinuskerk in Amsterdam Buitenveldert. De vierng wordt wederom uitgezonden via RTV-Amstelveen en de eerder vermelde online kanalen.

Viering zondag 14 juni

Aanstaande zondag 14 juni wordt de eucharistieviering voor onze parochie uitgezonden vanuit de . Augustinuskerk in Amsterdam Buitenveldert. De vierng wordt wederom uitgezonden via RTV-Amstelveen en de eerder vermelde online kanalen.
Het liturgieboekje voor deze viering kunt u hier downloaden.
Op donderdag 18 juni een Eucharistieviering is in onze St. Urbanuskerk om 15:30 uur.