Welkom op de website van de St. Urbanus geloofsgemeenschap

Contactadres: Rondehoep Oost 31, 1191 KC Ouderkerk a/d Amstel, Tel. 020-4961320 >locatie op kaart<

Nieuwsberichten:

Viering zondag 25 okt

Aanstaande zondag 25 oktober komt de viering voor onze parochie vanuit de Goede Herder in Amsterdam.
De viering wordt uitgezonden en is te volgen via deze link op Youtube.
Muzikale en vocale ondersteuning door enkele leden van het Goede Herderkoor onder begeleiding van Ronald Dijkstra. Het thema van deze zondag is "Mensen uit één stuk".

Viering zondag 11 okt.

Aanstaande zondag 11 oktober komt de viering voor onze parochie vanuit de Goede Herder in Amsterdam. Als u de viering in Ouderkerk wilt volgen, meld u dan aan bij het secretariaat via e-mail: urbanusparochie@xs4all.nl of telefonisch (liefst op woensdag of donderdagochtend): (020) 4961320.
De viering op TV vanuit de Goede Herder wordt uitgezonden en is te volgen via deze link op Youtube. Het kerkboekje voor deze viering kunt u hier downloaden. Uw collectebijdrage kunt u overmaken op rekeningnummer NL61 RABO 0351 8018 55 onder vermelding van de datum van de viering. Lees hier meer over de digitale collecte. Hartelijk dank voor uw bijdragen.

Nieuwe richtlijnen

Vanuit de overheid en vanuit ons bisdom is de richtlijn uitgegaan dat het aantal kerkgangers in alle parochies van ons bisdom voorlopig gemaximeerd wordt tot 30 personen.  Dit na het overleg van minister Grapperhaus met kerkelijke koepelorganisaties, waarvan de uitkomst integraal is overgenomen door het Bisdom Haarlem-Amsterdam. Deze maatregel gaat per direct in. Zaterdag al was door het bisdom al een dringend advies uitgebracht om specifiek in onze regio het aantal kerkgangers terug te brengen tot 30; dit na een

Jongerenviering online

‘Kiezen’. Dat is het thema van de oecumenische jongerenviering op zondag 20 september. Deze viering is voorbereid door jongeren van de Amstelkerk en de St. Urbanuskerk. Inhoudelijk zullen zij de viering ook vormgeven met medewerking van pastor Eugène Brussee en dominee Benedikte Bos. Als u aanwezig wilt zijn in de viering zelf, meld u dan aan bij de St. Urbanuskerk: 020-4961320. De viering is live te volgen via de volgende livestream. Klik hier om de viering online te volgen.

Sam's Kledingactie Ouderkerk

Dinsdag 22 september van 15.00 tot 20.00 uur is er weer de jaarlijkse kledinginzameling t.b.v. Sam's Kledingactie.  De opbrengst gaat dit keer naar Ethiopië voor het verkrijgen van schoon water en sanitair.
Lees hier meer over in het persbericht.
Gevraagd wordt de kleding in gesloten plastic zakken aan te bieden. Zoals gebruikelijk kunt u de kledingzakken bij de ingang van de kerk afleveren (Achterdijk 1, 1191 KC Ouderkerk a/d Amstel).