Geloofsgesprekken

Praten over je geloof is niet altijd makkelijk. Veel mensen zijn het ook niet gewend. Toch kan het heel verrijkend zijn. Vooral als je dat in klein groepjes kunt doen. In het voorjaar zijn we vanuit beide kerken, de St. Urbanuskerk en de Amstelkerk, geloofsgesprekken gestart. De opzet daarvan is dat na een inleiding over een geloofsonderwerp ieder zich aansluiten bij een deelgroepje om aan de hand van teksten of afbeeldingen of andere werkvormen iets van het eigen geloof te delen. Juist de verschillende werkvormen en de kleine groep helpen om echt in gesprek te komen.

Vanuit de positieve ervaringen met deze geloofsgesprekken willen we ook in het najaar van 2019 een aantal van deze bijeenkomsten aanbieden onder leiding van pastor Eugène Brussee en dominee Benedikte Bos. Via deze weg wil u van harte uitnodigen hier aan mee te doen. Probeert u het eens. Kom over de brug. De gesprekken starten op 15 oktober. We beginnen om 20.00 uur (inloop 19.45 uur). Samenkomst is dan in de Amstelstroom.