Avondgebed

4 december, 2019 @ 20:00 20:40

Maria​ zei: ‘De ​Heer​ wil ik dienen: laat er met mij gebeuren wat u hebt gezegd.’

Lucas 1: 38

Gratis De kosten voor de meditatieavonden op woensdag bedragen ongeveer € 700,- per jaar. Wij nodigen u uit om, geheel vrijwillig, uw waardering voor deze avondmeditaties te laten blijken door het geven van een financiële bijdrage. Wij zijn blij met iedere bijdrage in het daarvoor bestemde mandje. U kunt ook een bedrag overmaken op rekeningnummer NL73RABO0351807071 van de Rabobank ten name van Raad van Kerken onder vermelding van Op Adem Komen. Mocht u geen prijs stellen op deze mailingen wilt u dat dan laten weten met een retourreactie naar dit mailadres. Uw adres wordt dan verwijderd. Mocht u iemand kennen die ook belangstelling heeft voor deze avonden stuurt u dit bericht dan gerust door.

Eugène Brussee

Adri Burger