Bijbelwerkplaats

Heeft de bijbel mij nu eigenlijk nog wat te zeggen? Kan ik daar persoonlijk nog wat van leren wat mijn leven kan verrijken? Geeft de tekst antwoord op vragen die we nu hebben als we naar het journaal kijken of de mensen om ons heen zien? Kan iemand mij helpen om de Bijbel beter te kunnen begrijpen? Immers de bijbel is niet makkelijk zomaar te begrijpen, je moet wel iets van culturele en historische achtergronden weten. Daarom is er deze werkplaats om met elkaar te leren. Met de naam ‘werkplaats’ geven we de werkwijze en sfeer aan. Vooraf stellen we vast welk gedeelte we behandelen, zodat iedereen zich kan voorbereiden. Het initiatief van dit project ligt bij de protestantse en de katholieke kerk van Ouderkerk. De avonden staan echter uitdrukkelijk open voor alle belangstellenden.

Op 8 oktober gaat de Bijbelwerkplaats weer van start.

Plaats: ‘Amstelstroom’, Kerkstraat 12, Ouderkerk aan de Amstel.

Tijd: 20:00 – 21:30