Koor het Kwetternest

Kinderkoor ‘t Kwetternest bestaat uit basisschoolleerlingen en zij oefenen iedere maandagmiddag in de kosterswoning van de St. Urbanuskerk.

Met groot enthousiasme wordt er gewerkt aan liedjes en aan bijpassende dansjes, waarin iedereen z’n creatieve ei kwijt kan! Zij doen dit onder de bezielende leiding van musicus en dirigent Laurens de Boer.

’t Kwetternest is op dit moment een prachtige groep van 7 kinderen, maar we kunnen natuurlijk best nog wat kinderen erbij hebben! Dus: Alle kinderen van groep 4 t/m groep 8: je bent hartelijk welkom om mee te komen doen. Naast zingen en dansen oefenen we ook met ritmes en noten lezen! Kom eens meedoen!

Klik hier voor een paar recente foto's van deze groep, gemaakt op een zonnige dag in april 2013. Ook is er een kort :15 zijn we klaar.

We zingen 1 keer per maand in de kerk, met Kerstmis in de gezinsviering, de kinderekruisweg op Goede Vrijdag en we luisteren de 1e Communieviering op.
Voor meer informatie of om je op te geven:
Bets Harte, tel: 020-4964941 of Laurens de Boer, tel: 06-24226872

Kijk ook even bij de pagina's van het koor Elckerlyck en het Caecilia koor en lees hoe Laurens de Boer zelf denk over zingen en muziek maken.