Welkom op de website van de St. Urbanus Parochie Ouder-Amstel

Contactadres: Ronde Hoep Oost 31, 1191 KC Ouderkerk a/d Amstel, Tel. 020-4961320 >locatie op kaart<

Urbanus Lunchtijd concert 20 april

Op vrijdag 20 april 2018, 12.30-13.00 uur is er weer een lunchtijdconcert in de St. Urbanuskerk, Achterdijk 1, 1191 JG Ouderkerk aan de Amstel.
Met muziek van onder andere Astor Piazzolla, Heitor Villa-Lobos en Máximo Pujol neemt het Duo Carinho u mee naar Zuid-Amerika.
Uitvoerenden zijn Noortje Vredeveld (gitaar) en Gerlieke Aartsen (hobo).
Klik hier om de uitnodiging en het gehele programma te bekijken (pdf-document).
Of ga direct naar de concertpagina.

Reis naar Lourdes in september

Gaat U mee met hulpbisschop J.Hendriks naar Lourdes?
​Van dinsdag 11 t/m zondag 16 september zal Mgr. J. Hendriks vanuit ons bisdom een bedevaart naar Lourdes begeleiden met het vliegtuig. De Lourdes­groep Bisdom Haarlem-Amsterdam begeleidt al meer dan 20 jaar bedevaartreizen naar Lourdes, in samen­werking met het ‘Huis van de Pelgrim’

Generale Matthäuspassion in St. Urbanus

Dinsdag 27 maart 2018 vindt in de Urbanuskerk te Ouderkerk aan de Amstel de generale repetitie plaats van de Matthäuspassion, zoals die een dag later officieel in het Concertgebouw in Amsterdam wordt uitgevoerd.
De uitvoerenden zijn het Amsterdam Gemengd Koor (AGK) met medewerking van het kinderkoor van de Academy of Vocal Arts, diverse solisten en het Promenade Orkest. Het geheel staat onder leiding van de dirigent Paul Valk.
HELAAS GEEN KAARTEN MEER BESCHIKBAAR!