Welkom op de website van de St. Urbanus Parochie Ouder-Amstel

Contactadres: Ronde Hoep Oost 31, 1191 KC Ouderkerk a/d Amstel, Tel. 020-4961320 >locatie op kaart<

Nederlandse Dagen in Israël

Iedere zondag horen we in de viering in de kerk verhalen uit de Bijbel. Ze spelen zich in en om het Heilig Land af. Het is de ervaring van iedere pelgrim naar Israël dat deze verhalen meer gaan betekenen, meer kleur krijgen na een bezoek aan al die plaatsen waar deze verhalen zich afspelen. Treedt daarom samen met ons in de voetsporen van Jezus… We bezoeken onder andere locaties rond het Meer van Galilea, waar Jezus predikte en wonderen verrichtte, en de plaats bij de rivier de Jordaan, waar Jezus is gedoopt. Lees er hier alles over....

Week van de Begraafplaats

Tijdens de Week van de Begraafplaats 26 mei t/m 3 juni organiseert R.-K. Begraafplaats Buitenveldert twee bijzondere evenementen in de kapel van de begraafplaats. Tijdens de week stellen begraafplaatsen door heel Nederland hun deuren open voor publiek: er worden verschillende rondleidingen, lezingen en voorstellingen georganiseerd gerelateerd aan het thema ‘Tussen Kunst en Kist’.

Urbanus Lunchtijd concert 20 april

Op vrijdag 20 april 2018, 12.30-13.00 uur is er weer een lunchtijdconcert in de St. Urbanuskerk, Achterdijk 1, 1191 JG Ouderkerk aan de Amstel.
Met muziek van onder andere Astor Piazzolla, Heitor Villa-Lobos en Máximo Pujol neemt het Duo Carinho u mee naar Zuid-Amerika.
Uitvoerenden zijn Noortje Vredeveld (gitaar) en Gerlieke Aartsen (hobo).
Klik hier om de uitnodiging en het gehele programma te bekijken (pdf-document).
Of ga direct naar de concertpagina.

Reis naar Lourdes in september

Gaat U mee met hulpbisschop J.Hendriks naar Lourdes?
​Van dinsdag 11 t/m zondag 16 september zal Mgr. J. Hendriks vanuit ons bisdom een bedevaart naar Lourdes begeleiden met het vliegtuig. De Lourdes­groep Bisdom Haarlem-Amsterdam begeleidt al meer dan 20 jaar bedevaartreizen naar Lourdes, in samen­werking met het ‘Huis van de Pelgrim’